Tricorp komt met een nieuwe bicolor lijn.

Waarschijnlijk kende je onze klassieke Bicolor-lijn al: werkkleding met twee kleuren die goed past bij veel huisstijlen en stijlvoller is dan reguliere werkkleding. Het grootste verschil met de klassieke Bicolor-lijn is de verdeling van de kleuren. Waar de originele Bicolor er aan de zijkant uitspringt met een opvallende kleur of basiskleur, is dit bij de nieuwe Bicolor wel anders! Het vlak boven de borst is volledig gekleurd en de kleurcombinatie wordt middels een diagonale lijn gescheiden. De scheiding is aan de achterzijde recht zodat er voldoende ruimte overblijft voor een eventuele bedrukking. Daarnaast is de pasvorm verbeterd om het draagcomfort nog aangenamer te maken. Shop de nieuwe collectie hier!

De nieuwe Bicolor-collectie heeft enkele handige voordelen:

  1. Twaalf verschillende, trendy kleursamenstellingen
    De nieuwe Bicolor-lijn heeft een geoptimaliseerd design, waardoor de werkkleding er moderner uitziet en minder standaard is. De nieuwe Bicolor-werkkleding is verkrijgbaar in maar liefst twaalf verschillende kleursamenstellingen, waarvan vijf nieuwe!
  2. Verbeterde pasvorm
    De pasvorm is verbeterd waardoor de kleding nog beter aansluit op het lichaam, beter meebeweegt tijdens werkzaamheden en comfortabeler zit.
  3. Wasbaar tot 60 graden
    De Bicolor Naden-lijn is wasbaar tot 60 graden. Hierdoor wordt vuil en zweet nog beter uit de kleding gewassen; geen overbodige luxe bij vele werkzaamheden. Bovendien kun je de kleding gemakkelijk op een lage temperatuur drogen.

De nieuwe Bicolor-lijn bevat verschillende soorten werkkleding. Zo zijn er T-shirtsen polo’s verkrijgbaar. Op zoek naar warmere kleding? Er zijn ook sweatersverkrijgbaar! Voor professionals die vaak buiten of in koude omgevingen werken, zijn er ook softshell jassen te verkrijgen. Alle kledingstukken zijn verkrijgbaar in de maten XS t/m 5XL (6XL, 7XL, 8XL op aanvraag). In dit artikel lees je nog meer informatie over de nieuwe Bicolor-collectie.

Leave a comment

Solve : *
13 + 8 =


I accept the Privacy Policy