Reclameborden en Wegbewijzering

PT Graphics

reclameborden

Of het nu gaat om reclameborden op een sportaccommodatie, industrieterrein of een mega groot reclamebord langs de snelweg met uw reclameboodschap, PT graphics ontwerpt, produceert en monteert op de maat van uw persoonlijke wensen.

Reclameborden kunnen in ieder gewenst materiaal, klein of groot ongeacht de afmeting worden gemaakt. Qua uitvoering is er veel mogelijk, ze kunnen in iedere vorm gefreesd worden. Als u op uw evenement tijdelijke reclameborden wilt plaatsen, dan behoort dat ook tot de mogelijkheden en kunnen wij de uitvoering aanpassen aan het budget.

Reclameborden kunnen in vrijwel ieder materiaal worden gemaakt, of het nu gaat om trespa, alubond, pvc of een ander materiaal.

Het belang van een goede bewegwijzering bij en in uw pand is van groot belang.
Het zorgt voor duidelijkheid voor uw bezoekers en geeft een professionele uitstraling.

De mogelijkheden:

De bewegwijzeringssystemen zijn onder te verdelen in vier categorieën:
– Bewegwijzering voor buiten
– Stoep- en posterborden
– Bewegwijzering voor binnen
– Bewegwijzering voor buiten

 

Het modulaire consolesysteem is een systeem waarbij snelheid en het gebruiksvriendelijk wisselen van de tekstdisplays de belangrijkste kenmerken zijn. Hierdoor is dit systeem overal inzetbaar. Van een parkeerbordje tot een lichtzuil. U wijst de klant altijd de juiste weg.

Stoep- en posterborden

Wij voeren een uitgebreid programma aan stoep- en posterborden voor posters, vinylbelettering, zeefdruk, stift, draaiend, opklapbaar en op wielen. Het juiste bord voor elke toepassing.

Bewegwijzering voor binnen

Aluminium panelen waarop beletterd kan worden of (papieren) inserts achter een plastic cover. Het laatste systeem is erg makkelijk verwisselbaar en overal inzetbaar.