Carwrapping

 

 

Vanaf het eerste uur hebben we het zogenaamde carwrapping, de techniek van het inpakken van een voertuig, op de voet gevolgd. Carwrapping werd al veel toegepast in de VS, Groot-Britannië en Duitsland. Inmiddels hebben we ruime ervaring opgedaan in het wrappen van voertuigen.

Het car wrappen is het inpakken van een voertuig met een speciaal daarvoor bestemde folie. Er zijn hier veel verschillende kwaliteiten in, wij kiezen enkel voor de beste. De vinyl wordt in eigen huis voorzien van een print d.m.v. een grootformaat full-colour printer. De complete print wordt daarna voorzien van een zéér dunne glanslaminaat om mechanische beschadiging te voorkomen en om de levensduur van de print te verlengen.
Dit heeft grote voordelen; een auto in een ongebruikelijke kleur kan bij verkoop van de auto een lagere restwaarde opleveren; wanneer een auto voorzien wordt van een full-wrap en deze uiteindelijk ingeruild of verkocht wordt kan men de complete wrap verwijderen; de lak is dan in dezelfde staat als wanneer deze ingepakt werd, dus vertoont deze ook geen beschadigingen of verkleuringen en houdt zijn waarde.
Een car wrap tovert uw auto om in een echte eye-catcher die goed in te zetten is als promotie auto op beurzen, evenementen of festivals.